خوشمزه ترین مرغ جهان (به روایت نی نی سایتی ها!)
سلام به همه کدبانوهای عزیز! این بار اومدم با یه پست ویژه درباره مرغ. همه ما مرغ رو دوست داریم، ولی کیه که دنبال یه دستور پخت فوقالعاده و خوشمزه نباشه؟ برای همین، رفتم سراغ منبع بی پایان تجربیات خانمهای کدبانو، یعنی نی نی سایت، و کلی ایده جمع کردم. خلاصه این 30 نکته و تجربه رو اینجا براتون نوشتم تا شما هم مرغی بپزید که انگشتاشونم باهاش بخورن!
این نکات ترکیبی از تجربیات شخصی و دستورالعملهای محبوب توی نی نی سایته، پس مطمئنم یه چیزی پیدا میکنید که به دردتون بخوره. آماده اید؟ بریم!
- ✅ راز اول، مرینیت عالیه! حداقل 2 ساعت قبل مرغ رو با ماست، زعفران، پیاز و ادویه مرینیت کنید.
- ✅ اگه وقت ندارید، از سس سویا توی مرینیت استفاده کنید. طعم فوق العاده ای میده.
- ✅ برای مرغ زعفرونی، حتما از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید.
- ✅ یه کم آبلیمو به مرینیت اضافه کنید تا مرغتون حسابی ترد بشه.
- ✅ اگه میخواید مرغتون طعم دودی داشته باشه، یه کم پودر پاپریکا دودی به ادویهها اضافه کنید.
- ✅ برای مرغ شکم پر، آلو و قیسی یه ترکیب عالیه.
- ✅ حتما شکم مرغ رو با نخ سوزن بدوزید تا موادش بیرون نریزه.
- ✅ قبل از پخت، مرغ رو با روغن زیتون ماساژ بدید تا پوستش طلایی بشه.
- ✅ اگه میخواید مرغ آبدار باشه، توی فر یه کاسه آب بذارید.
- ✅ برای مرغ مجلسی، از رب انار و گردو استفاده کنید.
- ✅ اضافه کردن یه قاشق عسل به سس مرغ، طعم ملس و دلچسبی بهش میده.
- ✅ برای جلوگیری از سوختن مرغ توی فر، روش فویل بکشید.
- ✅ اگه مرغتون بزرگه، اول یه کم آبپز کنید بعد سرخش کنید.
- ✅ موقع سرخ کردن مرغ، از روغن داغ و حرارت ملایم استفاده کنید.
- ✅ برای اینکه مرغتون خوب رنگ بگیره، یه کم زردچوبه بهش بزنید.
- ✅ اضافه کردن یه حبه سیر رنده شده به مرینیت، طعم بینظیری به مرغ میده.
- ✅ می تونید از ادویه های مخصوص مرغ که توی بازار هست هم استفاده کنید.
- ✅ برای مرغ ترش شمالی، از آب نارنج و سبزیجات معطر شمالی استفاده کنید.
- ✅ اگه میخواید مرغتون خیلی نرم بشه، از زودپز استفاده کنید.
- ✅ بعد از پخت، بذارید مرغ کمی خنک بشه بعد سرو کنید.
- ✅ دورچین مناسب مرغ، سیب زمینی سرخ کرده، هویج و نخود فرنگیه.
- ✅ برای مرغ سوخاری، از آرد سوخاری پانکو استفاده کنید تا خیلی ترد بشه.
- ✅ اگه میخواهید مرغ شما طعم باربیکیو بگیرد از سس باربیکیو استفاده کنید.
- ✅ برای مرغ رژیمی، اون رو توی فر یا بخارپز بپزید.
- ✅ مرغ رو همیشه توی یخچال نگهداری کنید.
- ✅ برای طعم متفاوت از پودر سیر در مرینیت استفاده کنید.
- ✅ اگه از طعم شیرین خوشتان می آید از مربای آلبالو در کنار مرغ شکم پر استفاده کنید.
- ✅ برای اینکه مرغ بوی بد ندهد حتماً قبل از پختن آن را با آبلیمو بشویید.
- ✅ برای مرغ آبپز از سبزیجات معطر استفاده کنید تا بوی ضخم نگیرد.
- ✅ برای داشتن مرغ طلایی و براق در آخر پخت به آن کره بمالید.

منتظر دستور پخت های بعدی من باشید!
نوش جان!
خوشمزه ترین مرغ دنیا رو من میپزم! (خلاصه تجربیات نی نی سایتی)
راز و رمزهای مرغ های بهشتی: 30 تجربه طلایی از نی نی سایت!
1. مرینیت جادویی: مهمترین بخش ماجرا، مرینیت (Marinate) کردنه! از شب قبل مرغ رو توی یه مخلوط خوشمزه بخوابونید.
2. ماست یونانی: بهرهگیری از ماست یونانی توی مرینیت، مرغ رو فوق العاده نرم و آبدار میکنه.
3. آبلیمو تازه: آبلیمو تازه، هم طعم خوبی میده و هم باعث میشه مرغ بوی ضُخم نده.
4. سیر فراوون: سیر، سلطان طعم هاست! توی مرینیت، سیر رو حسابی بریزید.
5. پیاز رنده شده: پیاز رنده شده هم باعث طعم دار شدن و هم نرم شدن مرغ میشه.
6. ادویه کاری: ادویه کاری، یه طعم خاص و شرقی به مرغ میده.
7. زعفران دم کرده: زعفران، رنگ و عطر بی نظیری به مرغ میده.
8. پاپریکا دودی: پاپریکا دودی، یه طعم دودی و جذاب به مرغ میده.
9. فلفل سیاه: فلفل سیاه، یه طعم تند و تیز دوست داشتنی به مرغ میده.
10. زنجبیل تازه: زنجبیل تازه رنده شده، یه طعم خاص و متفاوت به مرغ میده.
11. روغن زیتون: روغن زیتون، مرغ رو نرم و لطیف میکنه.
12. سس خردل: سس خردل، یه طعم تند و ملایم به مرغ میده.
13. عسل: یه قاشق عسل، باعث میشه مرغ براق و خوشرنگ بشه.
14. سس سویا: یه مقدار خیلی کم سس سویا، طعم مرغ رو عمیق تر میکنه.
15. خوابوندن طولانی: هر چی مرغ بیشتر توی مرینیت بمونه، خوشمزه تر میشه. حداقل 2 ساعت، بهتره یه شب کامل.
16. دمای مناسب فر: دمای فر رو روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
17. روش پخت: بهترین روش پخت مرغ، پختن توی فر هست.
18. پخت آهسته: اجازه بدید مرغ با حرارت ملایم بپزه تا کاملاً مغزپخت بشه.
19. کاغذ روغنی: کف ظرف رو کاغذ روغنی بندازید تا مرغ نچسبه.
20. فویل: روی مرغ رو با فویل بپوشونید تا خشک نشه. نیم ساعت آخر پخت، فویل رو بردارید تا مرغ طلایی بشه.
21. آب مرغ: اگه دیدید مرغ داره خشک میشه، یه مقدار آب مرغ بهش اضافه کنید.
22. سیب زمینی: سیب زمینی رو همزمان با مرغ توی فر بذارید تا با طعم مرغ پخته بشه.
23. هویج: هویج هم یه همراه عالی برای مرغ هست.
24. فلفل دلمه ای: فلفل دلمه ای رنگی، هم طعم خوبی میده و هم ظاهر زیبایی به غذا میده.
25. پیاز: یه پیاز بزرگ رو چهار قاچ کنید و کنار مرغ توی فر بذارید.
26. کره: قبل از اینکه مرغ رو توی فر بذارید، چند تکه کره روش بذارید.
27. آب پرتقال: یه مقدار آب پرتقال به مرینیت اضافه کنید تا مرغ طعم مرکباتی و خوشمزه ای بگیره.
28. زردچوبه: زردچوبه هم یه ادویه ضروری برای مرغ هست.
29. چک کردن پخت: با یه چنگال، پخت مرغ رو چک کنید. اگه به راحتی جدا شد، یعنی پخته.
30. استراحت دادن: بعد از اینکه مرغ رو از فر درآوردید، چند دقیقه بهش استراحت بدید تا آبش جمع بشه و آبدار بمونه.
سلام به همه کدبانوهای عزیز! امروز میخوام یه اعترافی بکنم: من ادعا دارم خوشمزه ترین مرغ دنیا رو میپزم! البته این ادعا بی پایه و اساس نیست. سال هاست که در حال آزمون و خطا و جمع آوری نکات طلایی از این و اون، مخصوصاً از نی نی سایت، هستم تا به این فرمول جادویی رسیدم. پس با من همراه باشید تا 30 تا از مهمترین تجربه هام رو باهاتون به اشتراک بذارم:






